ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

22.04.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1105-28-VIII
1105-28-VIII Про внесення змін до Статуту територіальної громади м. Славутича

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУКИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
22.04.2024№1105-28-VIII
 
Про внесення змін до Статуту територіальної громади м. Славутича
 
З метою врахування історичних, національно-культурних, соціально-економічних та інших особливостей місцевого самоврядування в Славутицькій міській територіальній громаді Вишгородського району Київської області, враховуючи зміни, внесені до чинного законодавств з питань місцевого самоврядування, відповідно до Положення про державну реєстрацію статутів територіальних громад  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.07.1998 N 1150, керуючись статтями 19, 25, пунктом 48 частини першої статті 26, частиною першою статті59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
м і с ь к а   р а д а
В И Р І Ш И Л А :
 
         1. Внести зміни до Статуту територіальної громади м. Славутича, затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 25.05.2009 № 952-33-V «Про затвердження Статуту територіальної громади м. Славутича», затвердивши в новій редакції як Статут Славутицької міської територіальної громади (додається).
         2. Уповноважити першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка на подання документів до Центральногоміжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) для проведення державної реєстрації Статуту Славутицької міської територіальної громади у порядку, встановленому чинним законодавством.
         3. Відділу інформації та зв’язків з громадськістю (Тетяна Бойко) забезпечити оприлюднення Статуту Славутицької міської територіальної громади відповідно до вимог діючого законодавства.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з  питань законності та правопорядку (Денис Маслій) та на міського голову Юрія Фомічева.
 
Міський голова                                                                              Юрій ФОМІЧЕВ
 

ДОДАТКИ

1 1105-28-4 Статут_тер громади Славутич.pdf Переглянути