ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Костик С.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

63

Дата реєстрації:

14.06.2023

Проголосовано:

14.07.2023 12:36:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 63

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про надання дозволу Славутицькій міській раді Вишгородського району Київської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах

 

Розглянувши клопотання директора ТОВ «ЮА Сервіс» код ЄДРПОУ:45045497 про надання в оренду вільної земельної ділянки на проспекті Героїв Чорнобиля міста Славутича, для здійснення підприємницької діяльності, керуючись ст.ст.12, 122, 134-139 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Надати Територіальній громаді міста Славутич в особі Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону) орієнтовною площею 0,3000 га, розташованої в межах міста Славутич по проспекту Героїв Чорнобиля.

Цільове призначення земельної ділянки – 03.10 Для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, повязаною з отриманням прибутку.

2. Розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки провести відповідно до вимог чинного законодавства.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ