ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

12.02.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1061-25-VIII
1061-25-VIII Про участь в експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

12.02.2024 №1061-25-VIII

Про участь в експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2023 №1049 «Про реалізацію експериментального проєкту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості», з метою забезпечення комплексного підходу до надання соціальних послуг особам/сім’ям/групам осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Славутицької міської територіальної громади, керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

ВИРІШИЛА:

  1. Взяти участь у експериментальному проєкті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.
  2. Визначити координатором з реалізації експериментального проєкту на території м. Славутича Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
  3. Визначити приміщення для реалізації експериментального проєкту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості на базі Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Родинний затишок» загальною площею 130м2 .
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на гуманітарну комісію міської ради (Ярослав Вольський) та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Линкевича.
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ