ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ворона С.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

36

Дата реєстрації:

14.06.2023

Проголосовано:

14.07.2023 10:24:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 36

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про передачу функцій замовника будівництва та проєктно – кошторисної документації по об’єкту: «Технічне переоснащення центральної міської котельні за адресою: Кленовий проїзд, 1, м. Славутич, Київської області»

 

 

Розглянувши лист т.в.о. директора КП «Управління житлово – комунального господарства» від 23.05.2023 №01.02.2.53/817 щодо проведення технічного переоснащення центральної міської котельні, враховуючи згоду управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на виконання функцій замовника будівельних робіт, з метою реалізації проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання у місті Славутич, Київської області» в рамках реалізації Рамкової угоди між Урядом України та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією, підписаної 17 вересня 2009 року, ратифікованої Законом України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією» від 21 вересня 2010 року №2533-IV, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 25, ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 

  1. Комунальному підприємству «Управління житлово – комунального господарства», відповідно до законодавства, передати управлінню інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області функції замовника будівництва, проєктно – кошторисну документацію по об’єкту «Технічне переоснащення центральної міської котельні за адресою: Кленовий проїзд, 1, м. Славутич, Київської області» загальною кошторисною вартістю 17810,978 тис. грн., у тому числі: будівельні роботи – 4079,756 тис. грн., устаткування, меблі, інвентар – 10305,992 тис. грн., інші витрати – 3425,230 тис. грн., а також, у разі наявності, всі документи, які засвідчують права замовника, обсяги незавершеного будівництва на момент передачі, договірну, бухгалтерську документацію, документацію, пов’язану з проведенням процедур закупівель, обладнання і матеріали, придбані для комплектації об’єкта, та інформацію, яка є важливою для їх здійснення відповідно до законодавства по цьому об’єкту.

  2. Зобов’язати управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області у встановленому порядку:

    • у разі необхідності забезпечити коригування проєктно – кошторисної документації;

    • визначити підрядну будівельну організацію відповідно до вимог законодавства;

    • отримати документ, що дає право на проведення будівельних робіт;

    • забезпечити проведення будівельних робіт відповідно до проєкту та діючих будівельних норм;

    • отримати документ, що посвідчує готовність об’єкта до експлуатації;

    • під час укладання договору підряду на виконання робіт з технічного переоснащення об’єкта обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною організацією гарантій якості виконаних робіт та встановити гарантійні строки експлуатації об’єкта.




3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 

 

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ