ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Єрьоміна Ніна

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

31

Дата реєстрації:

05.04.2023

Проголосовано:

20.04.2023 16:12:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    8
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 31

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про зміну назви «Славутицький заклад загальної середньої освіти

І-ІІІ ступенів №3 Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» та затвердження Статуту в новій редакції

 

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти», з метою приведення установчих документів та типів закладів загальної середньої освіти відповідно до норм чинного законодавства України у сфері освіти, враховуючи рішення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 25.07.2022 №628-13-VIII «Про перейменування об’єктів топоніміки міста Славутич», керуючись ст.25, ст.26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Змінити назву юридичної особи «Славутицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (код ЄДРПОУ 25294155) на «Славутицький ліцей «Мрія» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (скорочене найменування юридичної особи – «Славутицький ліцей «Мрія») та привести у відповідність адресу юридичної особи: 07101, Київська область, Вишгородський район, місто Славутич, проспект Незалежності, будинок 1.

  2. Мережею закладу освіти не передбачати набір до перших класів з 2023 року.

  3. Затвердити Статут Славутицького ліцею «Мрія» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.

  4. Уповноважити директора Славутицького закладу загальної середньої освіти №3 Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Геннадія Нашибу подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи та приведення у відповідність адреси, зазначеної в п.1 рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у липні 2023 року.

  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Линкевича та на постійну гуманітарну комісію ради (Ярослав Вольський).


 

 







Міський голова        Юрій  ФОМІЧЕВ


 

 


ДОДАТКИ

1 31 Статут_ліцей_Мрія_№3.pdf Переглянути