ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Борисов В.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

20.04.2017

Проголосовано:

21.04.2017 16:36:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 5 МОЗ України»

 у комунальну власність територіальної

громади м. Славутича

 

З метою забезпечення належного рівня надання медичної допомоги громадянам у м. Славутичі Київської області, враховуючи лист Міністерства охорони здоров’я України від 08.11.2016 № 10.1-12/23/237-16/28855, лист Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 17.08.2016                              № 3213-08/26457-03, вимоги Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», додатком №10 якого передбачений Перелік державних закладів спеціалізованих медико - санітарних частин, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України, які передаються на фінансування /надання фінансової підтримки з місцевих бюджетів, керуючись Законом України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності",  п.51 ч.1 ст.26, ч.1 ст.59, ч.2 ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"  

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

       1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Славутича майна, яке перебуває на балансі  державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 5 МОЗ України».

2. Майно державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина  № 5 МОЗ України», що підлягає передачі у комунальну власність територіальної громади міста Славутич, використовувати як базове для організації системи охорони здоров’я та надання медичної допомоги у місті Славутич та не відчужувати в приватну власність

        3. Доручити виконавчому комітету Славутицької міської ради здійснити прийняття майна, вказаного у п.1 даного рішення, у комунальну власність територіальної громади міста Славутича згідно з  порядком, встановленим діючим законодавством.

        

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань освіти, культури та охорони здоров'я (Шуригіна Н.М.), з питань міського господарства (Гаврилін Д.В.), з питань законності та правопорядку (Орлов М.І.), бюджетну комісію (Джалалян К.В.) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка В.В.

 

 







Міський голова Ю.К.Фомічев

 


___________________

№ _________________