ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Сосніна Оксана

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

06.04.2023

Проголосовано:

20.04.2023 12:15:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________                                                                                 №_______________

 

Про збільшення розміру статутного капіталу Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства»

 

Враховуючи фінансовий та майновий стан комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства», з метою вжиття заходів відновлення платоспроможності підприємства щодо фінансової підтримки для забезпечення виконання поточних грошових зобов’язань та забезпечення сталого проходження опалювального періоду, відповідно до ст.ст. 57, 58, 78 Господарського кодексу України, ст. 87 Цивільного кодексу України, керуючись ст.ст. 51, 53 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 26, 59, 60, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Збільшити статутний капітал Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» (код ЄДРПОУ 31476318) за рахунок коштів бюджету Славутицької міської територіальної громади на 4 800 000,00  (чотири мільйони вісімсот тисяч) гривень 00 копійок.

  2. Видатки на здійснення внесків передбачити через міську цільову Програму забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича на 2023 рік.

  3. Поповнення статутного капіталу Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» здійснити шляхом перерахування грошових внесків на розрахунковий рахунок підприємства №UA163805260000002600100234861 відкритий в АТ «КБ «Глобус».

  4. Уповноважити т.в.о.директора Комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» Андрія Позняка на подання документів для внесення змін до статуту та відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу).

  5.  Комунальному підприємству «Управління житлово-комунального господарства» грошові внески, спрямовані на поповнення розміру статутного капіталу, використати для забезпечення виконання грошових зобов’язань за договорами реструктуризації заборгованості  за спожитий природний газ, укладеними з АТ «НАК «Нафтогаз України» відповідно до вимог Закону України № 1730-VIII від 03.11.2016 року, на період травень – червень 2023 року згідно графіків.

  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Славутицької міської ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та першого заступника міського голови Віктора Шевченка.


 

 

 

Міський головаЮрій ФОМІЧЕВ