ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.11.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 983-23-VIII
983-23-VIII Про організацію проведення реконструкції частини будівлі Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Джерельце»,розташованої за адресою: 07101, Україна, Київська область, Вишгородський район, м.Славутич, Київський квартал, 15, під тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб, з переведенням частини будівлі до житлового фонду

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

30.11.2023 №983-23-VIII

Про організацію проведення реконструкції частини будівлі Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Джерельце», розташованої за адресою:
07101, Україна, Київська область, Вишгородський район,
м. Славутич, Київський квартал, 15, під тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб,
з переведенням частини будівлі до житлового фонду

З метою подолання негативних наслідків російсько-української війни, забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб шляхом проведення реконструкції частини будівлі Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Джерельце», в рамках співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією по проєкту реновації комунальної будівлі для поселення внутрішньо переміщених осіб, з переведенням будівлі до житлового фонду, відповідно до частини третьої статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 466 «Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт» (зі змінами та доповненнями) керуючись статтями 25, 26, 59, частиною п’ятою статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

ВИРІШИЛА:

  1. Надати Управлінню освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області згоду на організацію проведення будівельних робіт з реконструкції частини будівлі Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Джерельце», орієнтовною площею 2583,4 кв.м., розташованої за адресою: 07101, Україна, Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, Київський квартал, 15, під тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб, з переведенням будівлі до житлового фонду.
  2. Визначити замовником робіт з реконструкції частини будівлі Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Джерельце», розташованої за адресою: 07101, Україна, Київська область, Вишгородський район, м.Славутич, Київський квартал, 15, під тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб, з переведенням частини будівлі до житлового фонду, Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.
  3. Зобов’язати Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області укласти договори на розробку проєктно-кошторисної документації, здійснення авторського та технічного нагляду на роботи, вказані в пункті 1 цього рішення.
  4. Управлінню освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області:
  1. При укладанні договору підряду на виконання будівельних робіт з реконструкції частини будівлі Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Джерельце», розташованої за адресою: 07101, Україна, Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, Київський квартал, 15, під тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб, з переведенням частини будівлі до житлового фонду, передбачити умови щодо надання підрядною організацією гарантії якості виконаних робіт та встановити гарантійний термін експлуатації об’єкта.
  2. Отримати документ, що дає право на виконання будівельних робіт, виконати роботи згідно із затвердженою проєктно-кошторисною документацією та діючими державними будівельними нормами, стандартами і правилами.
  3. Здати об’єкт в експлуатацію.

5. Після завершення будівельних робіт та прийняття об’єкта в експлуатацію, майно частина будівлі, реконструйована під тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб, передається на баланс комунального підприємства «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Михайло Шинкаренко) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ