ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Сосніна Оксана

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

34

Дата реєстрації:

13.02.2023

Проголосовано:

03.03.2023 12:41:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 34

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 28.04.2016 №217-12-VII «Про делегування повноважень представництва інтересів територіальної громади, як співвласника житлових і нежитлових приміщень багатоквартирних будинків,  на зборах з питань ОСББ та  управління багатоквартирними будинками»

 

 

З метою реалізації прав та виконання обов’язків співвласників багатоквартирних будинків щодо їх утримання та управління, керуючись законами України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 

  1. Внести зміни в абз.1 п.1 рішення Славутицької міської ради від 28.04.2016 № 217-12-VII «Про делегування повноважень представництва інтересів територіальної громади, як співвласника житлових і нежитлових приміщень багатоквартирних будинків,  на зборах з питань ОСББ та  управління багатоквартирними будинками», виклавши його в такій редакції:


         «Делегувати посадовим особам відділу з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету Славутицької міської ради (далі – відділ):

Сосніній Оксані Василівні – начальнику відділу,

Козленко Ірині Петрівні – головному спеціалісту відділу,

Кравченко Наталі Олександрівні – головному спеціалісту відділу

повноваження представляти інтереси територіальної громади, як співвласника багатоквартирних будинків, у яких окремі квартири та/або нежитлові приміщення не перебувають у приватній власності, на зборах з питань створення та діяльності ОСББ або управління багатоквартирним будинком, а саме:».

2. Рішення Славутицької міської ради від 23.12.2019 № 1680-64-VII «Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 28.04.2016                   № 217-12-VII «Про делегування повноважень представництва інтересів територіальної громади, як співвласника житлових і нежитлових приміщень багатоквартирних будинків,  на зборах з питань ОСББ та  управління багатоквартирними будинками» вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань міського господарства (Шинкаренко Михайло) та на першого заступника міського голови Віктора Шевченка.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ