ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Лутченко Н.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

23

Дата реєстрації:

13.02.2023

Проголосовано:

03.03.2023 12:00:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

_____________                                                                          № ____________

 

Про внесення змін до Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю  «БлагоДар» та структури Центру

 

З метою забезпечення виконання змін до діючого законодавства щодо порядку надання послуг з комплексної реабілітації (абілітації), відповідно до Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 19 січня 2022 року № 31 «Про затвердження Порядку здійснення реабілітаційних заходів», наказу Міністерства соціальної політики України від 03 жовтня 2017 року № 1576 «Про затвердження Примірних штатних нормативів чисельності працівників центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» та керуючись ст.25, п.22 ч.1 ст.26. та ст.59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до Положення про Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар», затвердженого рішення Славутицької міської ради від 18.12.2020 № 10-1-VІІІ, затвердивши в новій редакції, що додається.

         2. Затвердити структуру Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю  «БлагоДар» в новій редакції, що додається.

3. Уповноважити директора Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» Ганні Лутченко подати документи для державної реєстрації змін, зазначених в п.1 рішення,  в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

 



ДОДАТКИ

1 23 Структура БлагоДар 2023.pdf Переглянути
2 23 Положення БлагоДар 2023.pdf Переглянути