ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Величковський Іван Іванович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

13.02.2023

Проголосовано:

03.03.2023 11:56:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про залучення гранту від  Північної Екологічної Фінансової  Корпорації НЕФКО для фінансування проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання у місті Славутич, Київської області»

 

В рамках реалізації Рамкової угоди між Урядом України та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією, підписаної 17 вересня 2009 року, ратифікованої Законом України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією» від 21 вересня 2010 року № 2533-IV, на підтримку програми дій «Відновлення об’єктів критичної інфраструктури, Україна», з метою реалізації проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання у місті Славутич, Київської області», керуючись ст. 25, 26, п. 3, ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Здійснити залучення гранту на наступних умовах:

 

1.1.Мета залучення гранту – фінансування проєкту «Відновлення об’єктів теплопостачання у місті Славутич, Київської області».

 

1.2. Форма здійснення залучення гранту – укладення договору про грант з міжнародною фінансовою організацією Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО).

 

1.3. Розмір та валюта гранту – до 6 225 000 євро (шість мільйонів двісті двадцять п’ять тисяч) євро.

 

1.4. Грант надається в євро та буде сплачуватися грантодавцем безпосередньо компаніям-підрядникам.

2. Уповноважити Славутицького міського голову Юрія Кириловича Фомічева підписати договір про грант з міжнародною фінансовою організацією Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО).

 

3. Уповноважити Славутицького міського голову Юрія Кириловича Фомічева вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи (включаючи договір про грант), правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ