ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

10.08.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11.2
Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  і статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУКИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
___________________№_________________
 
Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  і статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції
 
Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»від 18.07.2023 №33про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та затвердження його у новій редакції, керуючись статтями 17, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі -  ЄДР) щодо Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (код ЄДРПОУ 45057785), виклавши відомості ЄДР за розділом «Розмір статутного (складеного) капіталу (пайового внеску) у такому значені –601 000,00 (шістсот тисяч) гривень 00 копійок.
  2. Внести зміни до пункту2 рішенняСлавутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 28.06.2023 №846-19-VIIIПро створення комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, виклавши п.2 рішення у такій редакції: «Сформувати статутний капітал комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області у розмірі 601 000,00 гривень.»
3. З урахуванням вищезазначених змін, викласти та затвердити статут Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.
4. Уповноважити  генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської областіОлену Суганяку на здійснення реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.
5. Контроль за виконанням рішенняпокласти на постійну комісію ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій) та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Линкевича.
 
 
 
Міський головаЮрій ФОМІЧЕВ