ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайченко Галина Вікторівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

27.12.2022

Проголосовано:

27.12.2022 15:09:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

Текст:

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

                                                                                                                 №         _   

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради

від 24 грудня  2021 року № 489-8-VІII

«Про  бюджет  Славутицької міської територіальної громади

на 2022  рік»


 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.12.2022         № 1403 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2022 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на компенсацію різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води згідно із Законом України “Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування”, послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), послуги з централізованого водопостачання і централізованого водовідведення згідно із Законом України “Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення», розпорядження голови Київської обласної військової адміністрації від 26.12.2022 № 1006 «Про внесення змін до обласного бюджету Київської області на 2022 рік», керуючись ст. 78 Бюджетного кодексу України, п. 23 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести наступні зміни та доповнення до рішення Славутицької міської ради від 24 грудня 2021 року № 489-8-VІІІ «Про бюджет Славутицької міської територіальної громади на 2022 рік» (далі - рішення):

1.1. Збільшити  доходи спеціального фонду  бюджету на 2021 рік за кодом бюджетної класифікації доходів  41052900  «Субвенція з місцевого бюджету на компенсацію різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води згідно із Законом України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), послуги з централізованого водопостачання і централізованого водовідведення згідно із Законом України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету»   на суму  51 677 700 грн.

 

1.2. Збільшити бюджетні призначення по видатках спеціального фонду  бюджету на 2022 рік, за кодом програмної класифікації видатків та кредитування 6072 «Компенсація різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води згідно із Законом України "Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування" за рахунок субвенції з державного»  на суму  51 677 700 грн.

 

 

         2. Управлінню фінансів (Зайченко Галина) внести відповідні зміни у додатки    1, 3 та 5  до вищевказаного рішення міської ради, виклавши їх у новій редакції.

 

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ