ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 66

 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
___________________                                                        № _________________
 
Про надання дозволу Славутицькій міській раді Вишгородського району Київської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах
 
Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Панченка Олега Миколайовича про надання в оренду вільної земельної ділянки на вулиці Чернігівська міста Славутича, для здійснення підприємницької діяльності, керуючись статтями 12, 122, 134-139 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини 1 статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл Славутицькій міській територіальній громаді в особі Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону) орієнтовною площею 0,0500 га, розташованої на вулиці Чернігівська  міста Славутич.
Цільове призначення земельної ділянки – 03.10 Для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, повязаною з отриманням прибутку.
2. Розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки провести відповідно до вимог чинного законодавства.
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ