ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

14.07.2023 № 897-19-VIII

Про надання дозволу Славутицькій міській раді Вишгородського району Київської області на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах

З метою здійснення регулювання земельних відносин в межах територіальної громади м. Славутича (для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону), керуючись статтями 12, 122, 134-139 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини 1 статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати дозвіл Славутицькій міській територіальній громаді в особі Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на розроблення, для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону:
  1. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3000 га, розташованої в межах міста Славутич по проспекту Героїв Чорнобиля. Цільове призначення земельної ділянки – 03.10 Для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, повязаною з отриманням прибутку.
  2. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3,5000 га, розташованої в межах міста Славутич на території Будбази, для розміщення об’єкта «акумуляторна станція 2». Цільове призначення земельної ділянки – 14.01 Для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд обʼєктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

2. Розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок провести відповідно до вимог чинного законодавства.

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ