ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Швець Н.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

14.06.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24
Про затвердження структури, загальної чисельності працівників виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та витрат на їх утримання

 
СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
___________________                                                        № _________________
 
Про затвердження структури, загальної чисельності працівників виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району
Київської області та витрат на їх утримання
 
Розглянувши пропозицію Славутицького міського голови, з метою упорядкування чисельності та штату працівників виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, відповідно до п. 5 ч.1 ст. 26, п.6 ч.4 ст. 42, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити структуру виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області  в редакції що додається, з чисельним складом 146,5 штатних одиниць, з урахуванням наступних змін:
  1. збільшити штатну чисельність  з 0,5 штатних одиниць до 1 штатної одиниці посади радника міського голови з питань безбар’єрності.
  1. Ввести затверджену структуру виконавчих органів Славутицької
міської ради Вишгородського району Київської області  в дію з 01.07.2023 року.
  1. Виконавчому комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області внести відповідні зміни до штатного розпису.
  2. Витрати на утримання виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області затверджуються рішенням Славутицької міської ради про бюджет Славутицької міської територіальної громади на відповідний рік.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій), та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Линкевича.
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 24 ріш зміни структури.pdf Переглянути