ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Макаров О.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

2

Дата реєстрації:

20.04.2017

Проголосовано:

21.04.2017 11:55:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про звернення до Державного спеціалізованого підприємства “Чорнобильська АЕС”

 

Враховуючи непоодинокі випадки перебування та травмування сторонніх осіб (особливо дітей) на законсервованому об’єкті незавершеного будівництва “Готель” на 274 місць”, відповідно до Положення  про порядок консервації та розконсервації об'єктів будівництва, затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України “Про затвердження Положення  про порядок консервації та розконсервації об'єктів будівництва”, керуючись ст.ст. 10,25,26,59,63 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

Звернутись до Державного спеціалізованого підприємства “Чорнобильська АЕС” щодо забезпечення належної охорони законсервованого об’єкта незавершеного будівництва “Готель” на 274 місць” для унеможливлення перебування та травмування сторонніх осіб (особливо дітей) на даному об’єкті  та надання інформації про вже здійсненні заходи у цьому напрямку.

 

 







Міський голова                                             Ю.К. Фомічев


 

_____________

№ __________



Звернення

депутатів Славутицької міської ради VII скликання




щодо виконання вимог Положення  про порядок консервації та розконсервації об'єктів будівництва



в частині охорони законсервованого обєкта






 

 

На балансі ДСП “Чорнобильська АЕС”, який є Замовником будівництва, знаходиться об’єкт незавершеного будівництва “Готель” на 274 місць”, розташований на Привокзальній площі міста Славутич. На сьогодні даний об’єкт перебуває в статусі законсервованого.

Відповідно до вимог  п. 4.5. Положення  про порядок консервації та розконсервації об'єктів будівництва, затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України “Про затвердження Положення  про порядок консервації та розконсервації об'єктів будівництва” від 21.10.2005 року № 2 (надалі-Положення), охорона законсервованого об’єкта забезпечується Замовником.

Разом з тим п. 4.8. Положення передбачено наступне: фінансування робіт та витрат, які забезпечують збереження законсервованого об'єкта, здійснюються Замовником за рахунок коштів, виділених на зазначені цілі відповідно до наказу або іншого розпорядчого документа про консервацію об'єкта.

Депутати Славутицької міської ради вважають, що враховуючи непоодинокі випадки перебування та травмування сторонніх осіб (особливо дітей) на даному законсервованому об’єкті, ДСП “Чорнобильська АЕС” не в повній мірі забезпечує здійснення та виконання заходів щодо охорони законсервованого об'єкта “Готель” на 274 місць” (переписка за даними фактами з ДСП “Чорнобильська АЕС”  додається до звернення).

З метою забезпечення належної охорони законсервованого об'єкта “Готель” на 274 місць”, просимо ДСП “Чорнобильська АЕС” виконати покладені на нього обов’язки, а також узагальнити та надати інформацію депутатам Славутицької міської ради про вже здійснені заходи у цьому напрямку.

 

 

Депутати Славутицької міської ради VII скликання