ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Гаврилін Д.В.

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

24.03.2017

Проголосовано:

24.03.2017 17:13:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    10
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    6
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17

Текст:



Додаток

до рішення міської ради

24.03.2017 № _________

 

Звернення Славутицької міської ради до Президента України Порошенка П.О., Прем'єр-міністра України Гройсмана В. Б.,

Голови Верховної Ради України Пярубія А. В., Генерального прокурора України Луценка Ю. В. щодо економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України

 

Ми, депутати Славутицької міської ради, підтримуємо мораторій на ввезення вантажів (товарів) на тимчасово окуповану територію України та вивезення вантажів (товарів) з неї, за винятком гуманітарних вантажів (товарів), які ввозяться на тимчасово окуповану територію України під контролем спеціально делегованих представників Організації з безпеки та співробітництва в Європі або за участю Міжнародного Комітету Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Вимагаємо закрити кримінальні провадження щодо добровольців, учасників блокади торгівлі з терористами в Луганській і Донецькій областях, які мали мужність протистояти потоку «Грошей на крові» ще до прийняття відповідного рішення РНБО.

Ще раз звертаємося до Верховної Ради України щодо найшвидшого прийняття законопроекту «Про тимчасово окуповані території», щоб унеможливити провокації, які мали місце 13 березня 2017 року перед Днем українського добровольця поблизу залізничної станції «Кривий Торець» на Редуті імені Добровольців 16-го батальйону.

Звертаємося до Президента України Порошенка П. О. дати оцінку ситуації, що відбулася, та взяти розгляд цієї справи під особистий контроль, забезпечити притягнення до відповідальності винних осіб.