ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Ворона С.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

52

Дата реєстрації:

26.01.2022

Проголосовано:

28.01.2022 12:28:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    6
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 52

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про затвердження Програми будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури м. Славутича на 2022 рік

 

З метою реалізації у 2022 році заходів і завдань Стратегічного плану розвитку міста Славутич до 2025 року, затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 31.05.2021 № 262-6-VIII, забезпечення реалізації державної політики в галузі будівництва, виконання робіт з будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів освіти, охорони здоров'я, комунального господарства, культурно-побутового призначання та ефективного використання капітальних вкладень, що спрямовуються на цю мету, враховуючи Порядок розроблення, затвердження та виконання міських цільових програм у м. Славутичі, затверджений рішенням Славутицької міської ради від 15.09.2017 №732-30-VII, керуючись п.22 ч.1 ст.26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури м. Славутича на 2022 рік (додається).

2. Управлінню фінансів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (Галина Зайченко) під час формування показників міського бюджету на відповідний рік за поданням відповідного головного розпорядника коштів, врахувати видатки на реалізацію Програми, виходячи з реальних можливостей бюджету та його пріоритетів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

 



 

ДОДАТКИ

1 52 Програма будівництва 2022.pdf Переглянути