ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

2

Дата реєстрації:

12.01.2022

Проголосовано:

12.01.2022 21:16:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

____________                                                                                           №_________

 

Про роботу тимчасової контрольної комісії ради з перевірки порядку, способу та обґрунтованості встановлення тарифу на теплову енергію (виробництво, транспортування та постачання), яка надається КП «УЖКГ»

 

 

         Заслухавши інформацію голови тимчасової контрольної комісії ради з перевірки порядку, способу та обґрунтованості встановлення тарифу на теплову енергію (виробництво, транспортування та постачання), яка надається КП «УЖКГ» Михайла Шинкаренка, враховуючи положення Регламенту Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області VІІІ скликання, затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 12.02.2021 № 175-3-VІІI, на підставі Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись п.2 ч.1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

         1. Інформацію тимчасової контрольної комісії ради з перевірки порядку, способу та обґрунтованості встановлення тарифу на теплову енергію (виробництво, транспортування та постачання), яка надається  КП «УЖКГ» прийняти до відома.

         2. Вважати,  що рішення виконавчого комітету від 12.10.2021 № 438 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, які надаються КП «УЖКГ» прийнято з порушенням норм чинного законодавства.

         3. Славутицькому міському голові Юрію Фомічеву вжити заходів щодо відміни зазначеного рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради.

         4. КП «УЖКГ» та відділу ЖКГ, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження врахувати висновки та зауваження ТКК і привести у відповідність до законодавства та нормативно-правових актів тариф на послуги з постачання теплової енергії, пройти процедуру встановлення тарифу згідно встановленого порядку, правил та норм чинного законодавства.

         5.      Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 

 

Міський голова                                                                              Юрій ФОМІЧЕВ