ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Живець Л.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

23.12.2021

Проголосовано:

24.12.2021 15:42:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9

Текст:




 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти

Славутицької міської ради

 

З метою упорядкування процедури призначення керівників комунальних закладів загальної середньої освіти, розглянувши звернення управління освіти і науки Славутицької міської ради від 15.11.2021 №01-19/892 про необхідність приведення у відповідність до вимог чинного законодавства України Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Славутицької міської ради, відповідно до статті 25 Закону України «Про освіту», статей 37, 38, 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту», керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Славутицької міської ради, що додається.

  2. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Славутицької міської ради від 27.07.2018 №1120-46-VII «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти                       м. Славутича Київської області».

  3. Визначити управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області відповідальним за організацію  проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти у порядку, визначеному чинним законодавством України, ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування закладу не пізніше п’яти робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.

  4. Уповноважити управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області приймати рішення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затверджувати персональний склад конкурсної комісії, призначати на посаду переможця конкурсу та укладати з ним строковий трудовий договір у порядку і на умовах, визначених чинним законодавством України.

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на гуманітарну комісію (Ярослав ВОЛЬСЬКИЙ) та заступника міського голови Олександра Линкевича.


 

 







Міський голова  Юрій ФОМІЧЕВ

 

 

ДОДАТКИ

1 9 Ріш Положення_конкурс_директора_ ком закладу.pdf Переглянути