ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

23.12.2021

Проголосовано:

24.12.2021 15:13:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади  витрат, понесених по будівництву об’єкта «Встановлення індивідуальних теплових пунктів з погодним регулюванням у будівлі Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області,              м. Славутич, вул. 77-ї Гвардійської дивізії , 1»

 

Розглянувши акт приймання – передачі № 174-11 фактичних витрат, понесених на об’єкт, а саме: «Встановлення індивідуальних теплових пунктів з погодним регулюванням у будівлі Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області, м. Славутич, вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 1, акт на закриття пуско – налагоджувальних робіт, керуючись п. 51 ч.1 ст. 26, ч.1 ст.59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

          1.  Надати згоду на прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади витрат в сумі 3 858 276,41 гривень, понесених Департаментом житлово – комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації, по будівництву об’єкта «Встановлення індивідуальних теплових пунктів з погодним регулюванням у будівлі Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Київської області,                   м. Славутич, вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 1».

2.  Виконавчому комітету Славутицької міської ради прийняти на баланс від Департаменту житлово – комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації витрати, вказані в п.1 цього  рішення, з послідуючою їх передачею на баланс Комунального підприємства  «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради  Вишгородського району Київської області.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ