ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Шейко Ю.М.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

02.12.2021

Проголосовано:

06.12.2021 17:56:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

___________________                                                        № _________________

 

 

Про передачу нежитлової будівлі «Будинок міської ради» на баланс виконавчого комітету Славутицької міської ради

 

 

         З метою ефективного використання майна, що належить до комунальної власності Славутицької міської територіальної громади, враховуючи згоду  комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, керуючись ст. 17, ч. 1 ст. 59,  ст. 60 Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

          1. Комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київької області (Арина Старовойтова) передати зі свого балансу на баланс виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області нежитлову будівлю «Будинок міської ради», що знаходиться за адресою: Київська обл., м. Славутич,  Центральна площа, 7, основні засоби та інші необоротні активи, які знаходяться в будівлі, згідно з додатками 1 і 2.

          2. Відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (Наталя Величковська) забезпечити належне оформлення орендних правовідносин з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями, які здійснюють свою  діяльність в нежитловій будівлі «Будинок міської ради», що знаходиться за адресою: Київська обл., м. Славутич, Центральна площа, 7, у порядку, встановленому чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 16 Ріш Передача будинку міської ради.pdf Переглянути