ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.01.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 515-10-VIII
515-10-VIII Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та витрат на їх утримання

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

28.01.2022 №515-10-VIII

Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району

Київської області та витрат на їх утримання

Розглянувши пропозицію Славутицького міського голови, з метою упорядкування чисельності та штату працівників виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, відповідно ст.ст. 104,105,110-112 Цивільного кодексу України, керуючись п.5 ч.1 ст.26, п.6 ч.4 ст.42, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити структуру виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, в редакції що додається, з чисельним складом 151 штатна одиниця та ввести в дію з 01.02.2022 року.
  2. Припинити діяльність самостійного структурного підрозділу «Відділ охорони здоров’я Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» код ЄДРПОУ 41428119 (далі – Відділ охорони здоров’я) шляхом ліквідації.
  3. З метою забезпечення належного виконання п. 2 цього рішення:
    1. Створити Комісію з ліквідації Відділу охорони здоров’я (далі – Ліквідаційна комісія) у складі, згідно з додатком.
    2. Ліквідаційній комісії:
      1. Письмово повідомити управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, як орган, що здійснює державну реєстрацію, щодо ліквідації Відділу охорони здоров’я, в порядку та в строки, визначені чинним законодавством України.
      2. Забезпечити офіційне оприлюднення повідомлення про рішення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області щодо припинення діяльності Відділу охорони здоров’я.
      3. Протягом двох місяців з дати публікації повідомлення про припинення діяльності Відділу охорони здоров’я здійснити дії, пов’язані з ліквідацією виконавчого органу ради, згідно з вимогами чинного законодавства.
      4. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами, скласти та подати на затвердження Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області проміжний ліквідаційний баланс, що включає відомості про склад майна юридичної особи, що ліквідується, перелік пред'явлених кредиторами вимог та результат їх розгляду.
      5. Після завершення розрахунків з кредиторами скласти ліквідаційний баланс і забезпечити його затвердження Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області та подання податковим органам.
      6. З моменту призначення до Ліквідаційної комісії переходять повноваження щодо управління справами Відділу охорони здоров’я. Голова комісії, її члени представляють Відділу охорони здоров’я у відносинах з третіми особами та виступають у суді від імені відділу, що ліквідується до закінчення процедури ліквідації у встановленому законом порядку.
      7. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати офіційного оприлюднення повідомлення про рішення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області щодо припинення діяльності відділу охорони здоров’я на офіційному сайті Славутицької міської ради.
  4. Виконавчому комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, управлінню соціального захисту населення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області та управлінню освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області внести відповідні зміни до штатних розписів та вжити відповідних заходів щодо дотримання вимог чинного законодавства України при реалізації цього рішення, з урахуванням трудових прав та гарантій працівників.
  5. Комунальному некомерційному підприємству «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (Ярослав Вольський) з урахуванням п. 2 цього рішення ініціювати внесення відповідних змін до правоустановчих документів підприємства у визначеному законом порядку.
  6. Витрати на утримання виконавчих органів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області затверджуються рішенням Славутицької міської ради про бюджет Славутицької міської територіальної громади на відповідний рік.
  7. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій), та на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Линкевича.
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 515_Додаток 2_склад ліквідаційної комісії.pdf Переглянути
2 515_Додаток 1_Структура.pdf Переглянути