ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Костик С.А.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

48

Дата реєстрації:

22.10.2021

Проголосовано:

25.10.2021 15:06:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 48

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про визнання таким, що втратило чинність рішення Славутицької міської ради народних депутатів від 24.09.1993 «Про надання у постійне користування земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво гр.Струк Леоніду Олексійовичу»

 

Заслухавши інформацію начальника служби земельних ресурсів та відносин щодо проведеного моніторингу використання земель міста та оформлення правовстановлюючих документів на право користування землею у кварталі Добринінський, у результаті чого, було виявлено земельну ділянку - позиція № 13 (МБК-7), відносно якої Славутицькою міською радою народних депутатів прийнятого рішення від 24.09.1993 «Про надання у постійне користування земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво гр. Струк Леоніду Олексійовичу», відповідно до якого заявником не оформлено правовстановлюючі документи (лист головного управління Держгеокадастру у Київській області від 490/425-21 від 30.04.2021), у зв’язку з бездіяльністю заявника щодо набуття права постійного користування земельною ділянкою, її тривале невикористання, керуючись п. 34 ч.1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Славутицької міської ради народних депутатів (вісімнадцята сесія двадцять першого скликання) від 24.09.1993 «Про надання у постійне користування земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво гр. Струк Леоніду Олексійовичу».

  2. Земельну ділянку за адресою: м. Славутич, Добринінський квартал (МБК-7) поз. 13, визнати вільною для передачі під індивідуальне житлове будівництво іншому суб’єкту звернення відповідно до вимог земельного законодавства.


 








Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

 

___________________