ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

22.10.2021

Проголосовано:

25.10.2021 12:58:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про включення об’єкта комунальної власності - частини приміщення фізкультурно-оздоровчого комплексу «Динамовець», на якій розташований комплект інтерактивного скалодрому, до Переліку другого типу

 

Розглянувши звернення т.в.о. начальника управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Любові Рубахи від 22.07.2021 № 01-19/468 щодо погодинної оренди частини приміщення фізкультурно – оздоровчого комплексу «Динамовець», на якій розташований комплект інтерактивного скалодрому, під розміщення спортивної секції «Екстремаль» Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України  від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»,               ст. 6, 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ч. 1             ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 


 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Включити до Переліку другого типу частину приміщення на 1 поверсі фізкультурно - оздоровчого комплексу «Динамовець», на якій знаходиться комплект інтерактивного скалодрому, корисною площею 182,52 кв.м., що знаходиться за адресою: 07101, Київська обл., м. Славутич, Таллінський квартал, 2.

2.   Затвердити умови оренди зазначеного в п.1 майна комунальної власності Славутицької територіальної громади:

2.1. Цільове призначення об’єкту – розміщення бюджетної установи, проведення занять спортивної секції «Екстремаль» Палацу дітей та молоді Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

2.2. Строк оренди об’єкту – 4 роки 11 місяців погодинно згідно із затвердженим розкладом занять.

2.3.  Річна орендна плата в розмірі 1 гривня.

3. Відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради оприлюднити інформаційне повідомлення про передачу вищезазначеного об’єкта оренди без проведення аукціону у строки та спосіб, визначені чинним законодавством України.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 







 

Міський голова
 

Юрій ФОМІЧЕВ