ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

22.10.2021

Проголосовано:

25.10.2021 12:58:07

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    3
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    12
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про  делегування окремих повноважень щодо управління

об'єктами права комунальної власності

 

         З метою ефективного використання майна комунальної власності Славутицької міської територіальної громади, спрощення процедури передачі майна з балансу на баланс, на праві господарського відання або оперативного управління між комунальними підприємствами, установами та організаціями Славутицької міської ради, керуючись ст. 29, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Делегувати виконавчому комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області прийняття рішень щодо передачі об'єктів права комунальної власності (крім нерухомого майна та транспортних засобів) Славутицької міської територіальної громади безоплатно з балансу на баланс, на праві господарського відання або оперативного управління між комунальними підприємствами, установами та організаціями Славутицької міської ради.

2. Доручити відділу комунальної власності Виконавчого комітету Славутицької міської ради (Наталя Величковська) здійснювати підготовку проектіввідповідних рішень виконавчого комітету та міської ради відповідно до цього рішення.

  1. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик), на постійну комісію міської ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій)  та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ