ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Кицун І.О.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

1

Дата реєстрації:

22.10.2021

Проголосовано:

25.10.2021 12:54:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  і статуту комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції

 

            Розглянувши звернення комунального підприємства «Управління з житлово-комунального господарства» від 13.08.2021 № 01-07-06/1412 про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і статуту комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції, керуючись ст.ст. 17, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі -  ЄДР) щодо комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» (код ЄДРПОУ 31476318), виклавши відомості ЄДР за розділом «Розмір статутного (складеного) капіталу (пайового внеску) у такому значені - 23 738 143,43 (двадцять три мільйони сімсот тридцять вісім тисяч сто сорок три) гривні 43 копійки.


2. З урахуванням вищезазначених змін, викласти та затвердити статут в новій редакції, що додається.

3. Уповноважити директора на здійснення реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконаннярішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій), та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 1 Статут УЖКГ _2_.pdf Переглянути