ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Скляр О.В

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

23

Дата реєстрації:

23.02.2017

Проголосовано:

24.02.2017 18:12:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 23

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради Київської області від 09.11.2015 № 5-2-VII «Про затвердження  структури,  загальної чисельності  виконавчих органів Славутицької міської ради та витрат на їх утримання»

 

          Розглянувши пропозицію Славутицького міського голови про внесення змін до структури виконавчих органів Славутицької міської ради, враховуючи рішення виконавчого комітету Славутицької міської ради від 15.02.2017 № 72 «Про погодження внесення змін до структури та чисельності виконавчих органів Славутицької міської ради», керуючись ст.10, п.5 ч.1 ст.26, п.6 ч.4 ст.42, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

         1. Внести наступні зміни у додаток  до рішення Славутицької міської ради Київської області від 09.11.2015 № 5-2-VII «Про затвердження  структури,  загальної чисельності  виконавчих органів Славутицької міської ради та витрат на їх утримання»:

            1.1. В структурі «Виконавчий комітет Славутицької міської ради» ліквідувати структурний підрозділ «Міська інспекція державного архітектурно-будівельного контролю».

            1.2. В структурі «Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради» створити структурний підрозділ «Сектор молодіжної політики» у кількості 2 штатні одиниці, за рахунок штатних одиниць структурного підрозділу, що ліквідується:

  • Завідуючий сектору (1 шт. одиниця);

  • Спеціаліст 1 категорії (1 шт. одиниця).


                                                                                                            

        2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Славутицької міської ради забезпечити підготовку та затвердження відповідних положень про структурні підрозділи, посадових інструкцій, або змін до них.

 







Міський голова                                             Ю.К. Фомічев


___________________

№ _________________