ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Шаніна Лідія Миколаївна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

52

Дата реєстрації:

26.07.2021

Проголосовано:

26.07.2021 18:22:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 52

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р І Ш Е Н Н Я



Про схвалення Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА»



З метою розширення можливостей для славутицької молоді, розбудови сприятливого середовища для розвитку громадського активізму, підвищення соціальної згуртованості, просування толерантності та інклюзивності, керуючись ст.ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,



м і с ь к а р а д а



В И Р І Ш И Л А :




  1. Схвалити Меморандум про співпрацю в рамках реалізації програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА» (додається).

  2. Уповноважити Славутицького міського голову Юрія Фомічева на підписання Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА».

  3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Славутицької міської ради № 273-6-VIII від 11.06.2021 «Про схвалення Меморандуму про співпрацю в рамках реалізації USAID програми «Мріємо та діємо» між Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією «Молодь.Слав.ЮА».

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну гумонітарну комісію ради (Ярослав Вольський) та заступника міського голови Олександра Линкевича.










Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ


______________



№ _________________

ДОДАТКИ

1 МЕМОРАНДУМ зі змінами.pdf Переглянути