ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

06.07.2021

Проголосовано:

09.07.2021 14:42:59

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    8
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    9
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про встановлення пропорції розподілу коштів від оренди між міським бюджетом та орендодавцями майна комунальної власності територіальної  громади міста Славутича

 

Враховуючи прогнозні показники надходжень коштів від оренди майна комунальної власності, беручи до уваги звернення комунального підприємства  «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 09.12.2020 № 1-11/439/1, комунального підприємства «Житлово – комунальний центр» Славутицької міської ради від 10.11.2020 № 1362, від 10.03.2021 № 253, від 12.05.2021 № 495, комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 19.11.2020 № 194 та від 04.03.2021 №45, комунального підприємства «Управління житлово – комунального господарства» від 22.12.2020 № 01.07/1469, комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 05.01.2021 № 10, керуючись ч.5 ст. 17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ч.1 ст.59, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

                                                      м і с ь к а   р а д а

 

  В И Р І Ш И Л А :

 

1. Комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області щомісячно протягом 2021 року, із загального обсягу коштів від фактично отриманої орендної плати (після сплати податків, зборів та обов’язкових платежів):

  • 15% - використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на покращення (оновлення) об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на балансі підприємства; 

  • 10% - на експлуатаційні витрати по об’єктам нерухомого майна комунальної власності, що не знаходяться в оренді та не відшкодовуються орендарями;

  • 75% - використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на поповнення власних обігових коштів. 


2. Комунальному підприємству «Житлово-комунальний центр» Славутицької міської ради щомісячно протягом 2021 року із загального обсягу коштів від фактично отриманої орендної плати (після сплати податків, зборів та обов’язкових платежів):


  • 40%  -  використовувати  на поповнення власних обігових коштів за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком;

  • 60% - використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на покращення (оновлення, капітальний ремонт) об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на балансі підприємства, проведення робіт з благоустрою.


        3. Комунальному підприємству «Управління житлово – комунального господарства» щомісячно протягом 2021 року із загального обсягу коштів від фактично отриманої орендної плати (після сплати податків, зборів та обов’язкових платежів) всі кошти використовувати на відновлення платоспроможності для розрахунку з кредиторами, зокрема спрямовувати на погашення реструктуризованої заборгованості за природний газ.

  4. Комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області щомісячно протягом 2021 року, із загального обсягу коштів від фактично отриманої орендної плати за звітний місяць (після сплати податків, зборів та обов’язкових платежів) всі кошти використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на покращення (оновлення, капітальний ремонт) об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на балансі підприємства.

5.  Комунальному некомерційному підприємству «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області щомісячно протягом 2021 року із загального обсягу коштів від фактично отриманої орендної плати (після сплати податків, зборів та обов’язкових платежів) всі кошти використовувати за затвердженим виконавчим комітетом Славутицької міської ради порядком на покращення (оновлення) об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на балансі підприємства.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на бюджетну комісію ради (Олена Соколова), комісію ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Віктора Шевченка.

 

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ