ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Зайченко Галина Вікторівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

9

Дата реєстрації:

06.07.2021

Проголосовано:

09.07.2021 12:54:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 9

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про залучення гранту від  Північної Екологічної Фінансової  Корпорації НЕФКО для фінансування інвестиційних проєктів  в енергоефективність бюджетних будівель, що належать  територіальній громаді міста Славутича

 

В рамках реалізації Рамкової угоди між Урядом України та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією, підписаною 17 вересня 2009 року, ратифікованою Законом України «Про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією» від 21 вересня 2010 року № 2533-IV, з метою фінансування інвестиційних проєктів в енергоефективність бюджетних будівель, що належать територіальній громаді міста Славутича, керуючись п. 3, ч. 4 ст. 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Здійснити залучення гранту на наступних умовах:

 

1.1.Мета залучення гранту – фінансування інвестиційних проєктів в енергоефективність бюджетних будівель, що належать територіальній громаді міста Славутича.

 

1.2. Форма здійснення залучення гранту – укладення договору про грант з міжнародною фінансовою організацією Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО).

 

1.3. Розмір та валюта гранту – 300 000 євро (триста тисяч євро) (або до 30% від суми кредиту) коштів від Інвестиційної платформи сусідства Європейського Союзу («NIP»).

 

1.4. Грант надається в євро та буде сплачуватися грантодавцем безпосередньо компаніям-постачальникам.

2. Співфінансування з бюджету Славутицької міської територіальної  громади  - не менше 10 % від загальної суми гранту.

 

3. Уповноважити Славутицького міського голову (Юрія Фомічева)  підписати договір про грант з міжнародною фінансовою організацією Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО).

 

4. Уповноважити Славутицького міського голову (Юрія Фомічева) вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.

 

5. З метою реалізації проєкту надати повноваження управлінню капітального будівництва та інфраструктури Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області щодо організації та проведення закупівель, пов’язаних з проєктом відповідно до Керівництва із закупівель НЕФКО, укладення за результатами таких закупівель договорів з постачальниками товарів/робіт/послуг, що фінансуються ресурсами гранту.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

7. Відділу інформаційних технологій та електронного врядування виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті Славутицької міської ради та в засобах масової інформації.

 

        







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ