ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Халіпова Наталія Володимирівна

Статус:

Новий проект

Дата:

02.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 17
Про відмову від права комунальної власності

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
___________________                                                        № _________________
 
Про відмову від права комунальної власності
 
З метою забезпечення реалізації прав власності на допоміжні приміщення співвласників багатоквартирного будинку, відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», керуючись ст. 347 Цивільного кодексу, п.76 Порядку реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, затвердженого постановою КМУ «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» від 25 грудня 2015 року № 1127, ст. 25, ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні",
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
          1.  Відмовитись від права комунальної власності на нерухоме майно - підвальні приміщення за адресою: 07101, Київська область, м. Славутич, Московський квартал, 9 (право власності зареєстроване 05.07.2016, реєстраційний № 968207632115).
          2. Звернутись до управління адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області із заявою про припинення права комунальної власності на об’єкт, вказаний в п.1 даного рішення.
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ