ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Шаніна Лідія Миколаївна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

21

Дата реєстрації:

14.05.2021

Проголосовано:

17.05.2021 15:30:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 21

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про врегулювання спільної роботи КП УФКСТ та КДЮСШ

 

З метою врегулювання спільної роботи КП УФКСТ та КДЮСШ, відповідно до Закону України «Про позашкільну освіту», п. 45 Положення про позашкільний навчальний заклад, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 травня 2001 р. N 433 та п.58 Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу, затвердженого Постановою Кабінеу Міністрів України від 5 листопада 2008 р. № 993, п. 3.3.10 Статуту Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму Славутицької міської ради», затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 29.12.10 № 124-4-VI, зі змінами, керуючись Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», ст.25, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а    р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

1. Для проведення навчально-виховної, навчально-тренувальної та спортивної роботи, проведення міських, обласних, державних, міжнародних спортивних заходів, у зв’язку з відсутністю власної спортивної бази, надати Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі м. Славутич в користування безоплатно спортивні об'єкти (спортивні споруди) Комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму Славутицької міської ради» згідно додатку 1, за умови додержання ними санітарно-гігієнічних норм і непогіршення їх стану. Надання спортивних об'єктів (спортивних споруд) Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі м. Славутич КП УФКСТ здійснюється в пріоритетному порядку відносно інших користувачів/орендаторів.

2. Надання комунальним підприємством «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму Славутицької міської ради» спортивних об'єктів (спортивних споруд) Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі м. Славутич здійснюється згідно спільного наказу (розкладу занять, плану спортивно-масових заходів) затвердженого підписами керівників та скріпленого печатками підприємств на початку навчального року.

3. Під час проведення навчально-виховної, навчально-тренувальної та спортивної роботи, проведення занять та заходів, які затверджені планом спортивно-масових заходів або розкладом занять КДЮСШ, передача комунальним підприємством «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму Славутицької міської ради» зайнятих спортивних об’єктів в оренду або користування іншим фізичним або юридичним особам здійснюється лише за письмовим погодженням з керівництвом КДЮСШ.

4. Під час навчально-виховної, навчально-тренувальної та спортивної роботи Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи м. Славутич або під час проведення організованих ними спортивно-масових заходів, присутність в зайнятих ними спортивних об'єктах (спортивних спорудах) сторонніх осіб, не задіяних у заходах, заняттях або роботі здійснюється лише за письмовим погодженням керівництва КДЮСШ.

5. Відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради (Шаніна Л.М.),  комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму Славутицької міської ради», Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі м. Славутич взяти під контроль та забезпечити виконання даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ЛІНКЕВИЧА, гуманітарну комісію ради (Ярослав ВОЛЬСЬКИЙ) та комісію ради з питань законності та правопорядку (Денис МАСЛІЙ)







 

 

Міський голова
 

 

Ю.К.Фомічев