ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

14.05.2021

Проголосовано:

17.05.2021 14:24:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про надання згоди на реалізацію металобрухту


 

Розглянувши звернення директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Сергія Філіппова від 29.03.2021 № 64 про надання згоди на реалізацію металобрухту у зв’язку із неможливістю його використання у господарській діяльності підприємства, з урахуванням акту огляду та зважування демонтованого трубопроводу системи опалення та металоконструкцій тепловузла від 14.12.2020, керуючись ч. 1                           ст. 59, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 1. Надати згоду комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області на реалізацію металобрухту демонтованого трубопроводу системи опалення та металоконструкцій тепловузла в підвальному приміщенні басейну «Лазурний», загальною масою 1 461,00 кг.

2. Погодити комунальному підприємству «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області використати кошти, отримані підприємством після реалізації металобрухту, на поповнення обігових коштів підприємства.

           3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на  директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області Сергія Філіппова.

 







   Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ