ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Борисов В.В.

Дата:

20.04.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13
Про діяльність ДЗ Спеціалізована медико-санітарна частина  №5


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
 
Про діяльність ДЗ Спеціалізована медико-санітарна частина  №5
З метою уникнення порушення прав і свобод людини і громадянина в сфері охорони здоров'я, забезпечення захисту конституційного права мешканців м. Славутича на охорону здоров'я, медичну допомогу, збереження доступності і належної якості медичного обслуговування на території м. Славутича та уникнення скорочення мережі медичних закладів, керуючись ст.ст. 19, 49, 140 Конституції України, ст.ст. 4, 5, 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» та ст.ст. 25,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Інформацію про діяльність ДЗ Спеціалізована медико-санітарна частина № 5 прийняти до уваги.
  2. Висловити недовіру керівнику ДЗ СМСЧ №5 Шиленку Віктору Миколайовичу у зв’язку з неналежним виконанням обов’язків щодо забезпечення пріоритетності охорони здоров'я у власній діяльності та потреб населення м. Славутича у медичному обслуговуванні, якості такого обслуговування, ефективного використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.
  3. Звернутися до Міністерства охорони здоров’я України для вирішення питань щодо:
  • усунення від виконання обов’язків керівника СМСЧ №5 Шиленка Віктора Миколайовича;
  • призначення тимчасово виконуючого обов’язки керівника до моменту передачі у комунальну власність територіальної громади м. Славутича цілісного майнового комплексу  СМСЧ №5 з метою забезпечення збереження матеріально-технічної бази медичного закладу.
           4. Контроль __________________________________________________.
 
 
Міський голова Ю.К.Фомічев