ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Халіпова Наталія Володимирівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

26.04.2021

Проголосовано:

26.04.2021 19:47:01

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про включення об’єкта комунальної власності - нежитлового приміщення № 56 (гараж) будівлі «Господарський корпус»

 до Переліку другого типу

 

Розглянувши звернення виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 01.02.2021 № 01-13/203 про надання в оренду приміщення, клопотання комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 01.03.2021 № 407 про включення потенційного об’єкту оренди до Переліку другого типу, відповідно до статей 6, 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Включити потенційний об’єкт оренди – нежитлове приміщення № 56 (гараж), площею 123,3 кв.м., будівлі «Господарський корпус», за адресою: вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 7, м. Славутич, Київська область, балансоутримувач – комунальне некомерційне підприємство «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області до Переліку другого типу,  відповідно до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”.

  2. Надати дозвіл відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради на передачу в оренду виконавчому комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області нежитлове приміщення № 56 (гараж), площею 123,3 кв.м., будівлі «Господарський корпус», за адресою: вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 7, м. Славутич, Київська область, з метою розміщення службових автомобілів, терміном на 5 років.


3.   Встановити орендну плату в розмірі одна гривня на рік.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Юрій Корнійчик) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ