ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про надання згоди на безоплатну передачу матеріальних цінностей
з комунальної у державну власність
 
Розглянувши лист директора Соціально - психологічного центру               м. Славутича Віктора Одиниці від 05.07.2021 № 51/01-32 щодо передачі майна, отриманого у рамках грантового проекту уряду Японії,  прийнятого на баланс виконавчого комітету Славутицької міської ради, з метою забезпечення надання ефективних послуг цільовим категоріям установи, що сприяє інтеграції та соціальній адаптації ветеранів АТО/ООС до цивільного життя, підтримці членів їх сімей, формуванню позитивного образу ветерана у Славутицькій громаді, попередженню негативних явищ у молодіжному середовищі, вирішенню нагальних потреб вразливих категорій населення, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  керуючись ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні",
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
          1. Надати згоду на безоплатну передачу з комунальної у державну власність до сфери управління Міністерства у справах ветеранів війни на баланс Соціально – психологічного центру м. Славутича матеріальних цінностей згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань міського господарства (Корнійчик Юрій) та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.
 
 
Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ