ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

86

Дата реєстрації:

04.02.2021

Проголосовано:

05.02.2021 18:01:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 86

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про повторне проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на земельну ділянку комунальної власності

 

З метою забезпечення прав на землю громадян, юридичних осіб, територіальної громади та держави, наповнення бюджету Славутицької територіальної громади та  раціонального використання і охорони земель міста, керуючись ст.ст. 12, 83, 122, 124, 127, 134-138 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Порядком встановлення ставки земельного податку, встановленого рішенням Славутицької міської ради від 26.06.2020 №1855-70-VII «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку», п. 34 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити умови повторного проведення земельних торгів у формі аукціону щодо продажу права оренди на земельну ділянку згідно з додатком.

2. Встановити :

2.1 Розмір винагороди виконавця земельних торгів - 50 відсотків річної плати за користування земельною ділянкою, але не більш, як 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за кожний лот.

2.2 Розмір реєстраційного внеску – до 50 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб на дату публікації оголошення про проведення земельних торгів (визначається виконавцем).

2.3 Розмір гарантійного внеску за лотом - 30 відсотків стартового розміру річної плати за користування земельною ділянкою.

2.4 Крок земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки -   0,5 відсотка  від стартової ціни продажу.

2.5 Стартову ціну лоту з продажу права оренди земельної ділянки – у розміру річної орендної плати у відсотках від нормативної грошової оцінки земельної ділянки станом на 01.01.2021.

3. Службі земельних ресурсів та відносин виконавчого комітету Славутицької міської ради (Сергій Костик) забезпечити підготовку лоту до продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах.

4. Учасникам земельних торгів сплачувати реєстраційний та гарантійний внески на окремі рахунки виконавця земельних торгів, відкриті в банку.

5. Уповноважити першого заступника міського голови Віктора Шевченка за результатами проведення земельних торгів:

5.1 Підписати протокол земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки;

5.2 Укласти договір оренди землі, право на яку встановлюється на земельних торгах.

6. Переможцю торгів сплатити суму витрат, здійснених  організатором  на підготовку лоту до продажу права оренди, організацію та проведення земельних торгів, не пізніше 3 (трьох) банківських днів з дня укладення договору оренди землі.

         7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію ради з питань соціально-економічного розвитку (Юрій Юрченко) та першого заступника міського голови Віктора Шевченка.

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 86 повт торги 342.pdf Переглянути