ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і статуту комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції

Розглянувши звернення комунального підприємства «Управління з житлово-комунального господарства» від 13.08.2021 № 01-07-06/1412 про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань і статуту комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» та затвердження його у новій редакції, керуючись ст.ст. 17, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

  1. Внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР) щодо комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» (код ЄДРПОУ 31476318), виклавши відомості ЄДР за розділом «Розмір статутного (складеного) капіталу (пайового внеску) у такому значені - 23 738 143,43 (двадцять три мільйони сімсот тридцять вісім тисяч сто сорок три) гривні 43 копійки.

2. З урахуванням вищезазначених змін, викласти та затвердити статут комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» в новій редакції, що додається.

3. Уповноважити директора комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства» Позняка Андрія на здійснення реєстрації внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в установленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності та правопорядку (Денис Маслій), та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

25.10.2021

№ 356-7-VIII