ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

98

Дата реєстрації:

05.02.2021

Проголосовано:

05.02.2021 15:00:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 98

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про створення тимчасової контрольної комісії ради з перевірки суми компенсації фактичних витрат енергоносіїв, використаних для забезпечення гарячим водопостачанням населення міста в травні, липні-вересні 2020 року, надані комунальним підприємством «Управління житлово–комунального господарства»

 

З метою захисту інтересів територіальної громади м. Славутича та перевірки відповідності фактичних витрат енергоносіїв, використаних для забезпечення гарячим водопостачанням населення міста в травні, липні-вересні 2020 року та інформації про фактичні нарахування за надані послуги, враховуючи звернення  комунального підприємства «Управління житлово–комунального господарства» (лист від 10.12.2020 № 01.01/1429), відповідно до ст.ст. 19,140 Конституції України, глави 8.5. Регламенту Славутицької міської ради, затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 20.05.2011 № 238-8-VI (зі змінами та доповненнями), на підставі Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та  керуючись п.2 ч.1 ст. 26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 

1. Створити тимчасову контрольну комісію ради з перевірки суми компенсації фактичних витрат енергоносіїв, використаних для забезпечення гарячим водопостачанням населення міста в травні, липні-вересні 2020 року та інформації про фактичні нарахування за надані послуги, надані комунальним підприємством «Управління житлово–комунального господарства» (далі - тимчасова контрольна комісія ради), у складі згідно з додатком.

2. Тимчасовій контрольній комісії ради у строк до 01.04.2021  здійснити перевірку суми компенсації фактичних витрат енергоносіїв, використаних для забезпечення гарячим водопостачанням населення міста в травні, липні-вересні 2020 року та інформації про фактичні нарахування за надані послуги, надані комунальним підприємством «Управління житлово–комунального господарства»

3. Комунальному підприємству «Управління житлово-комунального господарства» (Позняк Андрій) надати тимчасовій контрольній комісії у двотижневий термін всі вихідні дані та розрахунки суми компенсації фактичних витрат енергоносіїв, використаних для забезпечення гарячим водопостачанням населення міста в травні, липні-вересні 2020 року та інформацію про фактичні нарахування за надані послуги за вказаний період.

4. Першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктору ШЕВЧЕНКУ та відділу з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету Славутицької міської ради (Болдирєва Альона) забезпечити надання комунальним підприємством  «Управління житлово-комунального господарства» (Позняк Андрій), у встановлений п. 3 даного рішення термін, вихідні дані та розрахунки суми компенсації фактичних витрат енергоносіїв, використаних для забезпечення гарячим водопостачанням населення міста в травні, липні-вересні 2020 року та інформації про фактичні нарахування за надані послуги.

5. Заходи щодо матеріально–технічного, інформаційного та організаційного забезпечення роботи тимчасової контрольної комісії ради покласти на виконавчий комітет Славутицької міської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Наталію ГАНТІМУРОВУ

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ