ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:



Зайченко Г.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

23.02.2017

Проголосовано:

24.02.2017 13:00:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:



 



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про використання коштів, передбачених на фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2017 рік

                 

З метою ефективного та цільового використання бюджетних коштів, враховуючи пропозиції депутатів міської ради, відповідно до рішення Славутицької міської ради від 11.12.2015 № 51-4-VIІ «Про затвердження Програми забезпечення діяльності ради на 2016-2020 роки», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Установити розмір коштів у сумі 10000,00 гривень, що можуть бути використані кожним депутатом Славутицької міської ради в рамках реалізації програми «Забезпечення діяльності ради» на 2017 рік.

  2. Виділити кошти у сумі 10 000 ( десять тисяч ) гривень на забезпечення витрат пов’язаних з участю депутатів у семінарах, тренінгах, конференціях.

  3. Кошти на забезпечення діяльності депутатів Славутицької міської ради можуть бути використані, як капітальні видатки на відповідні заходи щодо розвитку соціальної інфраструктури міста, шляхом фінансування будівництва, реконструкції, капітального ремонту об’єктів соціально-культурної сфери, житла, благоустрою, об’єктів комунального призначення, покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної сфери та на інші поточні видатки, надання матеріальної допомоги жителям міста   (Порядок використання коштів, передбачених на  фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2017 рік, додається).

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  бюджетну комісію ради ( Джалалян К.В.).


 








Міський голова Ю.К.Фомічев


 

___________________

№ _________________




Додаток

до рішення міської ради

____________№ ___________

 

 

Порядок  

 використання коштів, передбачених на фінансування програми «Забезпечення діяльності ради» на 2017 рік

        

         1.      Пропозиції щодо спрямування коштів можуть подаватись одним депутатом Славутицької міської ради в межах індивідуальної суми, визначеної рішенням міської ради або групою депутатів в межах суми, що складається з відповідних індивідуальних сум кожного депутата.

                  Пропозиції депутата (групи депутатів) Славутицької міської ради щодо спрямування коштів на фінансування приймаються відповідно до п.3 рішення міської ради  та повинні містити:

  • обґрунтування щодо необхідності реалізації заходу;

  • назву міської програми, в рамках якої пропонується здійснити фінансування даного заходу та напрямки використання (ремонтні роботи, послуги, придбання, тощо).


         2.      Кошти, отримані на забезпечення діяльності депутатів Славутицької міської ради, можуть бути використані для надання матеріальної допомоги мешканцям м. Славутича у зв’язку із їхнім скрутним матеріальним становищем  або необхідністю витрат, пов’язаних з народженням, смертю близьких родичів, потребою в лікуванні, тощо.

         У складі цих  видатків передбачаються кошти на сплату податку з фізичних осіб, пов’язаного із наданням їм матеріальної допомоги та комісійної винагороди за касове обслуговування, поштовий збір.

         Письмове звернення депутата Славутицької міської ради про виділення коштів повинно містити:

         - прізвище, ім’я та по батькові особи, якій передбачається надати матеріальну допомогу, її копії паспорту, ідентифікаційного коду та реквізити рахунку.

            - письмове звернення відповідної фізичної особи до депутата Славутицької міської ради.

         Матеріальна допомога виплачується фізичним особам, головним розпорядником коштів, визначеним рішенням міської ради про міський бюджет на відповідний рік, на підставі розпорядження міського голови, шляхом перерахуванням відповідної суми коштів на рахунок отримувача допомоги.

         У складі цих  видатків передбачаються кошти на сплату податку з фізичних осіб, пов’язаного із наданням їм матеріальної допомоги.

         3.      Звіт про використання коштів депутатами  доводиться до відома Славутицької міської ради до 1 грудня 2017 року.

 

 

Секретар міської ради                                                                    В.В.Борисов