ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

18.01.2021

Проголосовано:

18.01.2021 20:02:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3

Текст:


СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Провнесення змін до Порядкупро особливості справляння єдиного податку суб’єктами господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності в адміністративно-територіальних межах міста Славутича затвердженого рішеннямСлавутицької міської ради від 26.06.2020 № 1852-70-VII

 

 

З метою надання Славутицькою міською радою Вишгородського району Київської області, як органом місцевого самоврядування,посильної допомоги бізнесу для пом'якшення наслідків запровадження посилених карантинних заходів,враховуючи наявну компетенцію,  керуючись ч. 1 ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м іськарада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести до Порядку про особливості справляння єдиного податку суб’єктами господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності в адміністративно-територіальних межах міста Славутича затвердженого рішенням Славутицької міської ради від 26.06.2020 № 1852-70-VII«Про встановлення єдиного податку на 2020 рік», такі зміни:


1.1. Пункт 4.2 розділу 4 доповнити наступним абзацом:

«Тимчасово, на період дії обмежувальнихзаходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), для суб’єктів господарювання робота яких заборонена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, від 09грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), встановити наступну ставку єдиного податку з розрахунку на календарний місяць (січень 2021) для другої групи платників єдиного податку (для видів господарської діяльності робота яких заборонена) - 0 відсотків розміру мінімальної заробітної плати.

Для зняття нарахувань по єдиному податку за січень2021 року, в якому діяв карантин, суб’єкти господарювання повинні до 26.02.2021 подати заяву з обгрунтуванням простою із зазначенням місця та виду здійснення господарської діяльності до ДПІ у м.Славутич Броварського управління ГУ ДПС у Київській області.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Віктора Шевченка та на постійну комісію ради з питань соціально-економічного розвитку (Юрій Юрченко).

 

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ