ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

1.1

Дата реєстрації:

18.01.2021

Проголосовано:

18.01.2021 19:40:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1.1

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про звернення депутатів Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимого збільшення вартості енергоносіїв та зменшення видатків бюджету на пільги та субсидії 

 

З метою зниження соціальної напруги у суспільстві, досягнення балансу інтересів споживачів комунальних послуг, суб’єктів господарювання та держави, враховуючи думку та потреби громадян міста, керуючись ст. 26, п. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Звернутися до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимого збільшення вартості енергоносіїв та зменшення видатків бюджету на пільги та субсидії (звернення  додається).

  2. Відділу інформації та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Славутицької міської ради (БойкоТетяна) оприлюднити дане рішення на офіційному сайті Славутицької міської ради та в інших засобах масової інформації.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань законності та правопорядку  (Денис Маслій) та на першого заступника міського голови Віктора Шевченка.


 

 

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 1-1 додаток МВК Звернення депутатів до КМУ.pdf Переглянути