ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Не прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

24.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 19:23:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    9
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про умови оплати праці Славутицького міського голови

 

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами та доповненнями), керуючись ст.ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Встановити з 01.12.2020 Славутицькому міському голові Фомічеву Юрію Кириловичу посадовий оклад у розмірі 15 (п’ятнадцять) тисяч гривень на місяць.

  2. Присвоїти з 01.12.2020 Славутицькому міському голові Фомічеву Юрію Кириловичу 6 (шостий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах третьої категорії посад посадових осіб місцевого самоврядування

  3. Встановити з 01.12.2020 в межах затверджених видатків на оплату праці працівників виконавчих органів ради Славутицькому міському голові Фомічеву Ю.К. наступні доплати і надбавки:




  • за ранг посадової особи місцевого самоврядування у розмірі встановленому законодавством України;

  • за вислугу років у розмірі встановленому законодавством України;

  • за високі досягнення у праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років;

  • за роботу, яка передбачає доступ до державної таємниці відповідно до Положення про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.1994 № 414.




  1. Зобов’язати міського голову проводити щомісячні звіти про результати діяльності виконавчих органів міської ради перед депутатами міської ради.

  2. Здійснювати, починаючи з 01.01.2021, щомісячне преміювання Славутицького міського голови Фомічева Ю.К. у розмірі до 135 відсотків заробітної плати (посадовий оклад, ранг, вислуга років, надбавки, доплати, передбачені чинним законодавством України) після виконання п. 4 даного рішення.

  3. У межах затверджених видатків на оплату праці виплачувати Славутицькому міському голові Фомічеву Ю.К. матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань, допомогу на оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати.

  4. Надати право міському голові встановлювати умови оплати праці першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретарю міської ради, керуючому справами виконкому, керівним працівникам Славутицької міської ради та її виконавчих органів, згідно з чинним законодавством України за розпорядженнями Славутицького міського голови Вишгородського району Київської області.


 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ