ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Старовойтова А.О.

Дата:

23.03.2017

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про затвердження візуального стилю бренду міста Славутича


 

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Про затвердження візуального стилю бренду міста Славутича
 
З метою формування позитивного іміджу міста, підвищення його туристичної та інвестиційної привабливості на всеукраїнському та міжнародному рівні; промоції культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу міста, враховуючи розпорядження міського голови від 26.12.2016 №204 «Про Відкритий конкурс на створення візуального стилю бренду міста Славутич», протокол засідання організаційного комітету з визначення  переможця Відкритого конкурсу на створення візуального стилю бренду міста Славутич від 06.03.2017 № 1, керуючись Законом України «Про туризм» та ст.ст. 25, 26, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
м і с ь к а   р а д а
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Затвердити візуальний стиль бренду міста Славутич, що додається.
  2. Візуальний стиль бренду міста Славутич оприлюднити на офіційному сайті Славутицької міської ради та в інших засобах масової інформації.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань інформаційних технологій, молоді та спорту  (Удовиченко О.В.)  та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Линкевича О.Б.
 
Міський голова Ю.К.Фомічев

 
___________________
№ _________________


 

ДОДАТКИ

1 Додаток 1.pdf Переглянути