ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

24.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 16:18:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про затвердженнякомплексноїміськоїцільовоїПрограмиІнформатизації та електронногоурядування м. Славутича на 2021 рік

 

Відповідно до законівУкраїни «Про місцевесамоврядування в Україні», «Про КонцепціюНаціональноїпрограмиінформатизації», «Про Національнупрограмуінформатизації», «Про інформацію», «Про захистінформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про основні засади забезпеченнякібербезпекиУкраїни», Положення про технічнийзахистінформації в Україні, затвердженого Указом Президента Українивід 27 вересня 1999 року № 1229/99, постанов КабінетуМіністрівУкраїнивід 08 жовтня 1997 року № 1126 «Про затвердженняКонцепціїтехнічногозахистуінформації в Україні», від 12 квітня 2000 року № 644 «Про затвердження Порядку формування та виконаннярегіональноїпрограми і проекту інформатизації»,  розпорядженьКабінетуМіністрівУкраїнивід 15 травня 2013 року № 386-р «Про схваленняСтратегіїрозвиткуінформаційногосуспільства в Україні», від 20 вересня 2017 року № 649-р «Про схваленняКонцепціїрозвиткуелектронногоурядування в Україні», з метою впровадженняінновацій, створення та розвиткуінформаційно-комунікаційнихтехнологій, формуванняелектроннихінформаційнихресурсів, розвиткуінформаційногосуспільства, розширенняперелікуелектроннихсервісів та послуг у місті Славутич, забезпеченнязахистуміськихінформаційнихресурсіввід кіберзагроз.,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. ЗатвердитикомплекснуміськуцільовуПрограмуІнформатизації та електронногоурядування м. Славутича на 2021 рік, щододається (далі - Програма).

  2. Управліннюфінансів Славутицької міської ради (Галина Зайченко) під час формуванняпоказниківбюджету міської територіальної громади на відповіднийрік, за поданням головного розпорядникакоштів, враховувативидатки на реалізаціюПрограми.

  3. Відділуінформаційнихтехнологій та електронноговрядуваннявиконавчогокомітету Славутицької міської ради (Марина Нестеренко) забезпечитиреалізаціюзаходів і завданьПрограми та щорічнеподанняузагальненоїінформації про стан їївиконання до виконавчогокомітетуміськоїради.

  4. Контроль за виконаннямданогорішенняпокласти на постійну комісію ради з питаньсоціально-економічногорозвитку (Юрій Юрченко), постійну бюджетнукомісію ради (Олена Соколова).


 

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 20 Програма Інформатизації 2021.pdf Переглянути