ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

24.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 14:49:31

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про зміну назви  «Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради » та затвердження «Положення про відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області»

 

         На виконання рішення Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області від 15.12.2020 № 6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», керуючись ст.25, ч.4 ст.54, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Змінити назву юридичної особи «Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради» на «Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (скорочене найменування юридичної особи – «відділ комунальної власності Славутицької міської ради»).

            2. Затвердити Положення про Відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в новій редакції, що додається.

            3. Начальнику відділу комунальної власності подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1  рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

___________________

 

ДОДАТКИ

1 11 _20201224_Про зміну назви та Положення.pdf Переглянути