ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

24.12.2020

Проголосовано:

24.12.2020 14:37:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

Про включення об’єкта комунальної власності

 до Переліку другого типу

 

Розглянувши звернення комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради від 26.11.2020 №1-11/408, лист відділу культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Київської області від 27.11.2020 № 01-32/423, відповідно до статей 6, 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ч. 1 ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Включити потенційний об’єкт оренди – нежитлові приміщення                         № 34, № 35, № 36, сумарною корисною площею 32,2 кв.м., загальною площею 43,2 кв.м.  І-го поверху нежитлової будівлі «Двухзальний кінотеатр на 738 місць з кафе на 50 місць і танцзалом на 75 пар», за адресою: Центральна площа, 9, м. Славутич, Київська область, балансоутримувач – відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Київської області до Переліку другого типу,  відповідно до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”.

  2. Надати дозвіл відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради на передачу в оренду комунальному підприємству «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради нежитлових приміщень № 34, № 35, № 36, сумарною корисною площею 32,2 кв.м., загальною площею 43,2 кв.м.  І-го поверху нежитлової будівлі «Двухзальний кінотеатр на 738 місць з кафе на 50 місць і танцзалом на 75 пар», за адресою: Центральна площа, 9, м. Славутич, Київська область, з метою розміщення підрозділу Туристично - інформаційного центру Департаменту стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності міста, яке фінансується з місцевого бюджету в рамках заходів Програми розвитку муніципального туризму Славутицького регіону, терміном на 5 років.


3.   Встановити орендну плату в розмірі одна гривня на рік.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію ради з питань архітектури та будівництва,  комунальної власності, орендних відносин, 

приватизації, енергоефективності, реформування житлово-комунального господарства та тарифної політики та на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Шевченка.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ