ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

I

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

16

Дата реєстрації:

17.12.2020

Проголосовано:

18.12.2020 12:44:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 16

Текст:



СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА



ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

Про зміну назви  Комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради  Київської області та затвердження Статуту Комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області

 

На виконання рішення Славутицької міської ради від 15 грудня 2020 року №6-1-VIII «Про зміну назви Славутицької міської ради та виконавчого комітету Славутицької міської ради», відповідно до ст. 78 Господарського кодексу України, керуючись  ст.25, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

м і с ь к а   р а д а

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Змінити назву юридичної особи «Комунальне підприємство «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради Київської області» на «Комунальне підприємство «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області» (скорочене найменування юридичної особи – КП «Славутич-Водоканал»).

2. Внести такі зміни до Статуту Комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради  (далі – Статут):

 2.1.  Викласти назву статуту у новій редакції:

«СТАТУТ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СЛАВУТИЧ-ВОДОКАНАЛ» СЛАВУТИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»;

2.2. З врахуванням перейменувань Засновника, Органу управління та Підприємства викласти Статтю 1. «ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ» у новій редакції:

«СТАТТЯ 1

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «СЛАВУТИЧ-ВОДОКАНАЛ» СЛАВУТИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» (далі – Підприємство) створене на підставі рішення Славутицької міської ради відповідно до Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

1.2. Підприємство є юридичною особою, діє на основі комунальної власності територіальної громади міста Славутич, користується правом господарського відання щодо закріпленого за ним майна, має право від свого імені укладати договори, набувати майнові і немайнові права та нести обов'язки, бути позивачем та відповідачем у судах, займатися діяльністю, яка відповідає напрямкам, передбаченим цим Статутом.

1.3. Засновником Підприємства є Славутицька міська територіальна громада в особі Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області (далі – Засновник), що вносить згідно до рішення міської ради та Статуту свої майнові внески.

Виконавчий комітет Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області є органом, який виконує функції управління господарською діяльністю в межах та обсягах визначених чинним законодавством України.

Відносини Засновника з Підприємством, будуються на засадах його підпорядкованості, підзвітності та підконтрольності.

Акти Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, міського голови, виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, прийняті в межах наданих їм повноважень, є обов'язковими для виконання Підприємством.

1.4. Підприємство має самостійний баланс, рахунки в установах банків, печатку, штамп, бланки зі своїм найменуванням тощо. Права і обов'язки юридичної особи Підприємство набуває з дня його державної реєстрації.

1.5. Найменування Підприємства:                       

1.5.1. Повне: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «СЛАВУТИЧ-ВОДОКАНАЛ» СЛАВУТИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

1.5.2. Скорочене: КП «СЛАВУТИЧ-ВОДОКАНАЛ».

1.6. Засновник не несе відповідальності за зобов'язаннями Підприємства, а Підприємство не несе відповідальності за зобов'язаннями Засновника.

1.7. У своїй діяльності Підприємство керується Конституцією та законами України, нормативно-правовими актами Президента України і Кабінету Міністрів України, іншими нормативно-правовими актами та цим Статутом.

1.8. Місцезнаходження підприємства: 07101, Київська область, Вишгородський район, м.Славутич, Київський квартал, 10.

1.9. Зміни та доповнення в цей Статут здійснюються згідно законодавства України.

1.10. Підприємство має суспільну цінність для територіальної громади міста Славутича.»;

2.3. У п. 5.1 слова «територіальної громади м. Славутич» замінити словами «Славутицьої міської територіальної громади»;

2.4. З метою приведення у відповідність до положень господарського законодавства:

2.4.1. Назву СТАТТІ 5 викласти в такій редакції: «СТАТУТНИЙ КАПІТАЛ ТА МАЙНО ПІДПРИЄМСТВА»;

2.4.2. У п.п. 5.3, 5.5-5.7 слово «фонд» у всіх відмінках замінити словом «капітал».

3. З урахуванням зазначених змін, затвердити Статут Комунального підприємства «Славутич-Водоканал» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області», виклавши його в новій редакції, що додається.

4. Директору КП «Славутич-Водоканал» Костянтину Джалаляну подати документи для державної реєстрації зміни назви юридичної особи, зазначеної в п.1  рішення, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, після державної реєстрації перейменування засновника в установленому законодавством порядку.

 

 







Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ

ДОДАТКИ

1 16 славутич-водоканал.pdf Переглянути